Eddie Hearn afslører: Forhandler om længe ventet Joshua-kamp

Af: Nicolai Busekist

|

01/01/2023 11:04

Mest læste i dag

Promoter Eddie Hearn har afsløret, at der er igangværende forhandlinger om en kamp mellem Anthony Joshua og Deontay Wilder.

I flere år har fans af boksning ventet på en kamp mellem Anthony Joshua og Deontay Wilder. Nu lyder det, at man aldrig har været tættere på at få en kamp i stand.

Eddie Hearn tog kontakt til Wilder-lejren forud for Joshuas anden kamp mod Oleksandr Usyk i august, hvor han forhørte sig om deres interesse i en kamp.

Ifølge den britiske promoter har der været dialog lige siden, og på det seneste har forhandlingerne været mere intense.

"Kommunikationen mellem mig og Shelly Finkel (Wilders manager, red.) er god nu," siger han til iFL TV.

"Vi har haft mange samtaler og dialoger, men indtil trænerholdet er bekræftet for AJ, vil vi ikke vælge en modstander, da vi ønsker en træners input."

"Vi har tre eller fire gutter, vi er i forhandlinger med, og som vi er klar til at forsøge noget med. Men i sidste ende er vi nødt til at sikre, at trænerholdet er komfortable med det."

"Jeg gætter på, at det er det, han vil gøre som det næste. På samme tid vil vi gerne have, at Dillian Whyte kæmper mod Deontay Wilder i mellemtiden eller AJ i løbet af sommeren," sagde Hearn.

"Vi bliver nødt til at se tiden an, men det tyder på, at Wilder kommer til at kæmpe mod Ruiz, og AJ skal kæmpe i slutningen af marts/april, og Dillian Whyte kan også kæmpe."

Spørger man den 33-årige Joshua, er han ikke i tvivl om, at han inden længe kommer til at dele ringen med Wilder, hvilket der er mange fans af boksning, der har efterspurgt i flere år.

"Lad os se mod fremtiden. Det kommer helt afgjort til at ske," sagde den britiske bokser til GQ ifølge The Sun.

"Vi er i den samme vægtklasse, vi er i den samme æra. Det betyder, at kampen skal blive en realitet.

"We're in the same division, we're in the same era, that means the fight has to happen. 2023 nærmer sig. Det bliver et stort år for boksning, og den kamp vil helt sikkert finde sted."

Joshua har stadig ikke været tilbage i ringen, siden han tabte sin anden kamp til ukrainske Usyk i august. Han sigter dog efter at vende tilbage til ringen i marts.