Eddie Hearn indrømmer: Han er den bedste i verden

Af: Nicolai Busekist

|

08/08/2022 08:56

Mest læste i dag

Eddie Hearn har indrømmet, at det 'piner' ham at sige det, men at Anthony Joshua ikke er verdens bedste sværvægtsbokser. Derimod peger han på Tyson Fury.

Matchroom Boxing-chefen er kommet med denne indrømmelse, på trods af, at det er ham, der fungerer som promoter for Anthony Joshua - og har gjort det i flere år.

Joshuas seneste kamp mod Oleksandr Usyk endte med et nederlag. Om mindre end to uger får han dog muligheden for at vinde sine titler tilbage, når de igen står ansigt til ansigt i ringen.

Tyson Fury har derimod ikke været i ringen siden april, hvor han sendte Dillian Whyte i gulvet. Efter kampen sagde han desuden, at han var færdig med professionel boksning.

På trods af udtalelserne fra Fury, har der dog været rygter om, at han skulle være klar til at tage imod en kamp mod Joshua i december.

Og i denne forbindelse har Eddie Hearn udtalt, at det ikke er Joshua, men derimod Fury, der kan bryste sig af at være den bedste sværvægter i verden på nuværende tidspunkt.

"Hvis du spurgte mig lige nu, hvem der er den bedste sværvægter i verden, så ville jeg sige Tyson Fury," sagde han i podcasten Happy Hour Podcast.

"Det piner os at sige det, men det er fakta," fortsatte han.