Efter billede i kørestol: Nu taler Mike Tyson ud

Af: Nicolai Busekist

|

20/09/2022 07:57

Mest læste i dag

Et billede af Mike Tyson, der sad i en kørestol, gik i sidste måned viralt. Nu taler han for første gang ud om billedet.

Den amerikanske bokselegende har afsløret, at han lider af iskias. Han har også forklaret, at det ikke blot gør det svært for ham at gå, men sommetider gør det ham også ude af stand til at tale.

Den 56-årige tidligere boksestjerne blev i sidste måned spottet i en lufthavn, hvor han blev skubbet rundt i en kørestol.

Derudover er der også blevet taget billeder af Mike Tyson, hvor han bruger en stok. Nu har han selv afsløret, at det ikke er uden grund. Det skyldes nemlig, at han er ramt af iskias.

I et interview med Newsmax TV, har Iron Mike fortalt, at iskias er det eneste helbredsproblem, han har. Han udtalte sig også om, at der er perioder, hvor det kan svække ham rigtig meget.

"Jeg har iskias i ny og næ. Det blusser op. Når det blusser op, kan jeg ikke engang tale! Gudskelov er det det eneste sundhedsproblem, jeg har. Jeg har det fantastisk nu," sagde han ifølge The Sun.

"Alle i mit hus er virkelig velsignede, og vi er alle meget taknemmelige for alt, hvad vi har."

Iskias er en tilstand, der forårsager nerveirritation og ser ud til at påvirke Mike Tysons ryg.