Efter Messi-trussel: Nu bliver Canelo truet af bokselegende

03/12/2022 11:54

|

Nicolai Busekist

Foto: Sarah Stier/Getty Images

Mest læste i dag

Det kom som en stor overraskelse for mange, da Canelo Alvarez pludselig sendte en trussel i retning af Lionel Messi.

Canelo Alvarez var hurtig til at gøre det klart, at han bestemt ikke var tilfreds med at se, at Lionel Messi havde trådt og sparket til en mexicansk fodboldtrøje i et omklædningsrum.

Angiveligt skulle dette have fundet stede i omklædningsrummet, efter Messi og co. havde vundet over Mexico ved VM i Qatar.

Dette blev der delt flere billeder og videoer af på nettet, hvilket tilsyneladende faldt Canelo for brystet, hvorfor han udsendte en trussel til den argentinske stjerne.

Her skrev han, at Messi burde håbe på, at han aldrig løber ind i ham, for så vil det få konsekvenser.

Nu er der dog sket en udvikling i sagen, der måske kan få Canelo til at trække sin trussel tilbage. Ingen ringere end bokselegenden Mike Tyson har nemlig blandet sig i sagen.

Han har angiveligt gjort det klart, at hvis Canelo gør Messi noget, vil han få med ham at bestille. Sådan lyder det fra britiske The Sun, der anfører spanske Marca som kilde.

"En person ved navn Canelo truede Messi. Hvis han vover at røre Messi, bliver jeg nødt til at vende tilbage til ringen," skulle han angiveligt have udtalt.

Det tyder dog ikke på, at der bliver nogen grund til, at Tyson hiver fat i Canelo, da den mexicanske bokser allerede har undskyldt til Messi.

"De sidste par dage er jeg blevet revet med af den passion og kærlighed, jeg føler for mit land, og jeg kom med kommentarer, der var malplacerede, som jeg vil undskylde for over for Messi og befolkningen i Argentina," har han skrevet på Twitter.

"Hver dag lærer vi noget nyt, og denne gang var det min tur. Jeg ønsker begge hold stor succes i deres kampe i dag, og her vil vi fortsætte med at støtte Mexico indtil det sidste."