Efter overfald: Nu pudses advokater på Tyson

Af: Nicolai Busekist

|

23/04/2022 17:11

Mest læste i dag

Mike Tyson kan potentielt se frem til en tur i retten, efter han overfaldt en ung mand ombord på et fly.

Melvin Townsend llI er navnet på den unge mand, der fik gjorde sig upopulær hos Mike Tyson - og til sidst ende med at få tildelt en række slag i ansigtet.

Efterfølgende er optagelser af den voldsomme episode gået viralt. Her kan man se, at den tidligere boksestjerne mistede besindelsen og slog løs på manden.

Til trods for dette, er der mange, der har vist støtte til Mike Tyson, da han længe blev siddende i sit flysæde, selvom han blev provokeret af Melvin Townsend lll. Ifølge Tyson-lejren fik Mike Tyson dog nok, da Townsend kastede en flaske vand efter ham.

Selvom det lyder til, at den unge mand selv har været irriterende, har han valgt at pudse advokater på den tidligere bokser. Disse advokater har til fortalt til mediet TMZ, at et søgsmål er ved at nærme sig.

"Vores klient er en stor fan af Mike Tyson. Da Mike Tyson gik ombord på flyet, blev han lidt for begejstret. I begyndelsen var deres interaktion hjertelig," siger advokat Matt Morgan.

"På et tidspunkt bliver Mr. Tyson tydeligvis ophidset af en alt for begejstret fan og begyndte at slå ham på en overdreven måde. Denne situation kunne have været undgået ved blot at kontakte flypersonalet. Vores klient afviser desuden, at han kastede en flaske, før han blev slået af Mr. Tyson."