Floyd Mayweather afslører sin næste modstander

Af: Nicolai Busekist

|

15/06/2022 11:31

Mest læste i dag

Floyd Mayweather har afsløret sin næste kamp. Denne gang er der tale om en opvisningskamp mod MMA-stjernen Mikuru Asakura i Japan.

Den 45-årig bokselegende offentliggjorde nyheden på et pressemøde i Las Vegas. Her sagde han, at kampen vil finde sted i Japan i september, hvor han skal kæmpe mod Asakura. Det skriver den britiske avis The Sun.

Mayweather kommer til at stå overfor den 29-årige tidligere RIZIN-titeludfordrer i fjervægt i en kamp, der forventes at blive sendt på det nye RIZIN Fight Pass.

Mikuru Asakura har vindet 16 ud af sine 20 kampe i buret - otte af dem har han vundet på knockout.

Fjervægteren var senest i aktion i en kamp mod Yutaka Saito på Rizin 33 - Saitama, der fandt sted den 31. december. Her endte han også med at tage sejren.

Floyd Mayweather trak sig tilbage fra professionel boksning tilbage i 2017, men siden da har han været i ringen tre gange - alle tre gange har dog været såkaldte opvisningskampe.

Først var han i ringen med kickbokseren Tenshin Nasukawa i Tokyo, som blev promoveret af RIZIN. Her beviste han, at selvom han havde trukket sig fra professionel boksning, er han stadig farlig - han vandt nemlig i første runde.

I juni 2021 delte han ringen med YouTube-stjernen Logan Paul i en kamp, der angiveligt har indbragt dem begge enorme summer. I maj i år vendte han igen tilbage for at bokse mod Don Moore.