Floyd Mayweather har udfordret pensioneret bokser

Af: Nicolai Busekist

|

17/05/2022 10:00

Mest læste i dag

Floyd Mayweather er ikke længere professionel bokser, men han har flere gange bokset i opvisningskampe - og netop dette ønsker han at gøre med Amir Khan.

I flere år forsøgte britiske Amir Khan at få en kamp med amerikanske Floyd Mayweather. Det lykkedes dog aldrig for ham, da deres forhandlinger løb ud i sandet.

For nylig stødte de to tidligere boksestjerne ind i hinanden i Dubai, hvor de endte med at falde i snak.

Ifølge The Sun har Khan efterfølgende afsløret, at Mayweather forsøgte at få ham til at droppe at gå på pension, hvilket han gjorde ved at tilbyde en kamp mellem dem.

"Floyd sagde til mig: 'Vi burde få det i stand'. Og jeg sagde: 'Bror, i morgen vil jeg offentliggøre min pensionering', og han sagde: 'Nej, det synes jeg ikke, du skal'," sagde Amir Khan ifølge The Sun.

"Selvfølgelig siger professionelle kæmpere til dig hele dit liv: 'Vi bør kæmpe mod hinanden', og de holder dig på siden og på bænken, og jeg er sådan: 'Glem det, mand. Jeg vil have kontrol over mig selv'."

"Når jeg kalder det en dag, kalder jeg det en dag. Jeg kalder det ikke en dag, fordi en anden som Floyd Mayweather eller Manny Pacquiao tager kontrol og siger, at nu vil vi kæmpe mod dig."

"Jeg ventede og ventede på dem, så jeg tænkte: 'Nej, mand. Jeg vil gøre, hvad der er bedst for mig'."