Floyd Mayweather vender tilbage i bizar kamp

Af: Nicolai Busekist

|

26/01/2023 09:56

Mest læste i dag

Floyd Mayweater har igen valgt at tage imod et tilbud om en opvisningskamp mod en mere eller mindre bizar modstander.

Sidste Floyd Mayweather var i ringen, var i slutningen af 2022, hvor han boksede mod Deji, der er lillebror til KSI.

Nu har han sikret sig en ny kamp, men igen er der tale om en modstander, der slet ikke er på hans niveau. Der er nemlig tale om en kamp, der finder i sted i England mod Aaron Chalmbers.

Chalmbers kan ikke bryste sig af at være en erfaren bokser, men han har dog erfaring fra MMA, da han har kæmpet i Bellator. Dertil er der også mange, der kender ham, fordi han har været med i realityshowet Geordie Shore.

Efter at have kæmpet i Bellator, valgte Chalmbers også at prøve boksning af sidste år, hvor han vandt sin kamp på point.

Når han skal dele ringen med en af de største stjerner i boksning nogensinde, bliver det dog noget helt andet. Ikke desto mindre skriver The Sun, at kampen er en realitet.

Kampen vil finde sted den 25. februar, og vil foregå i O2 Arena i London. Det vides endnu ikke, hvem der bliver en del af undercard til dette event. Derfor vides det heller ikke, hvor mange kampe, der skal bokses inden.

Mayweather har før gjort det klart, at han har i siden at blive ved med at tage imod disse kampe, da han tjener gode penge ved at gøre det.