Fury kræver enormt beløb for kamp mod Usyk

Af: Nicolai Busekist

|

22/08/2022 13:05

Mest læste i dag

Tyson Fury har sagt, at han vil være ubestridt verdensmester i sværvægt, men han kræver en enorm sum penge, hvis skal han gå i ringen med Oleksandr Usyk.

Usyk formåede at vinde over Anthony Joshua lørdag aften i deres revanchekamp i Jeddah i Saudi-Arabien. Derfor er han stadig indehaver af sine WBC-, IBF- og WBO-bælter.

Og nu er Storbritanniens ubesejrede WBC-mester, Tyson Fury, i forhandlinger om at gå i ringen med den ubesejrede ukrainer, så en af de to bagefter kan kalde sig ubestridt verdensmester.

"England er blevet fritaget for sine bælter, men der er et løsning. Hvis I vil have de bælter tilbage, så send sigøjnerbarbaren ind," lød det fra ham på Instagram.

Og med hentydning til sin triumf i 2015, hvor han vandt over Usyks landsmand Wladimir Klitschko, tilføjede Fury: "Send mig ind, og jeg vil tage bælterne fra den ukrainske tosse, ligesom jeg gjorde ved den sidste ukrainske tosse."

"Men det bliver ikke billigt. Hvis du vil have det bedste, skal du betale. Det bliver meget dyrt, så få dit forbandede checkhæfte frem, og jeg vil tage bælterne fra den ukrainske tosse."

Senere slettede han sit opslag, men den saudiske sportsminister HKH Prins Abdulaziz bin Turki Al Saud bekræftede, at landet var opsat på at få kampen til Riyadh.

Der er forhandlinger i gang om, at kampen skal foregå den 17. december - dagen før VM-finalen i nabolandet Qatar.

"Vi er interesserede. Det er alt, hvad jeg kan sige. Det er vi åbne overfor. Vi byder på mange arrangementer. Hvis det sker, vil det blive i Riyadh. Men vi har stadig ikke besluttet noget," sagde han ifølge The Sun.