Fury om længe ventet kamp: Kommer ikke til at ske

Af: Nicolai Busekist

|

21/04/2022 10:17

Mest læste i dag

Boksestjernen Tyson Fury har afsløret, at den længe ventede kamp mod landsmanden Anthony Joshua aldrig kommer til at ske.

Derudover sagde han også, at han tror, at Joshua taber sin revanchekamp mod Oleksandr Usyk. Det vil være hans tredje nederlag i karrieren, og vil betyde, at han ikke kan bringe bælter til bordet ved en kamp mod Fury.

"Jeg kunne ikke være mere ligeglad med den bodybuilder. Ingen interesse. Da han var en ubesejret mand, var det ikke et problem. Da han var en mester - ikke en lyd. Men nu har han intet at tilbyde. Hvad sagde han for år siden? Jeg vil kun kæmpe mod dem, der har bælterne. Pludselig har han ingen bælter," sagde Fury ifølge Daily Star.

Fury, Usyk, Joshua og Whyte var i forhandlinger om, at de to sidstnævnte skulle trække sig, men de brød dog sammen, hvilket betyder, at Joshua vil tvinge Usyk til en revanchekamp, mens Whyte lørdag i ringen med Fury.

"Sådan kommer det til at ske. Du hørte det her først. Han bliver slået af Usyk i revanchekampen, hvis han overhovedet har modet til at tage den. Så er han færdig. Karrieren er forbi. Tre nederlag. Godnat. Blev slået af en mellemvægt," sagde Fury.

"Han havde mulighed for at få det hele til at gå væk og lade mig tage mig af hans snavsede vasketøj, og betale ham penge for at gøre det, men det gjorde han ikke, fordi grådigheden tog overhånd. De troede, at jeg var en desperat mand, og at jeg ville kæmpe for den ubestridte titel så meget, at jeg ville give alt væk."