Ikke småpenge: Så meget tjente Fury på Chisora-kamp

Af: Nicolai Busekist

|

05/12/2022 09:56

Mest læste i dag

Tyson Fury kunne tilføje en klækkelig sum til sin bankkonto, da han lørdag vandt over Derek Chisora for tredje gang.

Lørdag aften tørnede Tyson Fury og Derek Chisora sammen på Tottenham Hotspur Stadium, hvor Furys WBC-sværvægtstitel var på højkant.

Ikke nok med, at Fury vandt, hvorfor han kunne tage sit bælte og sin titel med sig, så kunne han også glæde sig over, at han var blevet en hel del millioner rigere.

Faktisk har det vist sig, at The Gypsy King kunne forlade London med en markant større sum penge, end hans rival har fået med sig fra ringen.

Ifølge The Sun tjente Fury intet mindre end 20 millioner pund på kampen, hvilket er svarende til omtrent 173 millioner danske kroner.

For den fire år ældre Chisora var indtjeningen dog ikke helt så god. Han måtte nemlig 'nøjes' med en betaling på 2 millioner pund, hvilket svarer til godt og vel 17 millioner danske kroner.

Fury blev tildelt sejren i 10. runde, hvor dommeren valgte at stoppe kampen. Derfor har den britiske stjerne nu vundet 33 ud af sine 34 kampe på professionelt plan.

Og selvom han tidligere på året meldte ud, at han ville gå på pension, har det nu vist sig, at det langt fra er tilfældet.

Den britiske bokser har nemlig allerede sat næsen op efter sin næste kamp. Han har nemlig et ønske om at stå overfor ukrainske Oleksandr Usyk i en kamp næste år.

Såfremt en kamp mellem Fury og Usyk vil blive en realitet, vil det være med alle bælter og titler i sværvægtsklassen på højkant.