Jake Paul antyder, at han vil droppe Tommy Fury-kamp

Af: Nicolai Busekist

|

01/07/2022 13:00

Mest læste i dag

Jake Paul har antydet, at han vil droppe sin kamp mod Tommy Fury, som mange fans ellers har ventet på i lang tid.

Tommy Fury er blevet nægtet adgang til USA, hvorfor han ikke har mulighed for at deltage i kampen mod Jake Paul.

Han hævder, at han forsøger at løse situationen, men det er endnu ikke lykkedes ham. Derfor siger Jake Paul, at han overvejer at droppe kampen og finde en anden modstander til sin kamp i august.

"Tommy Fury gemmer sig. Kælling," lyder det fra Jake Paul på Twitter.

"Tyson Furys advokat vendte aldrig tilbage til mit team om at sætte vores væddemål om 1 million dollars op. Troede aldrig på sin bror."

"Instruerede mit team til at lave en Hova (rapperen Jay-Z, red.), og gå videre til den næste (modstander, red.)."

Onsdag delte Jake Paul en video på Twitter, hvori han fortæller, at han er villig til at flytte kampen til Storbritannien, men han kræver en stor sum penge, hvis det skal ske.

"Vi har talt med Tommy Furys advokater. De råder ham alle til bare at gå ned på ambassaden for at få sit visum," siger Paul.

"Det er alt, han skal gøre. Men Tommy har ikke travlt. Han har ikke gjort det endnu. Han kommunikerer ikke med os om, hvad han gør."

"Dette er endnu et tilfælde af, at Tommy Fumbles bare er bange for at kæmpe mod mig. Jeg tror, ​​det er, hvad det her er. Jeg tror, ​​Fury-familien forsøger at manipulere det for at få mig til at kæmpe i Storbritannien."

"I vil have, at jeg kæmper i Storbritannien? Giv mig 15 millioner dollars. For her i Amerika laver vi flere PPV-køb, flere billetsalg og flere sponsorater."

"Jeg har vist dig pengene. Vi er klar til at gå i gang. MSG, 6. august. Tommy, du kommer til at gå glip af den største lønningsdag i dit liv, fordi du vil have mig til at tage til Storbritannien?"

"Jeg kommer - bare vis mig pengene. Men det kan du ikke. Det er pinligt. Gå ned på ambassaden, få dit visum, stop med at flygte og stop med at spilde min tid."