Jake Paul langer igen ud efter Tommy Fury

Af: Nicolai Busekist

|

03/12/2022 09:56

Mest læste i dag

Jake Paul har igen langet ud efter Tommy Fury, som han beskylder for at undgå at skriver under på en aftale om en kamp.

Flere gange har Jake Paul og Tommy Fury forsøgt at få en kamp i stand. Hidtil er det dog ikke lykkedes for de to unge boksere.

To gange har kampen været tæt på at blive en realitet, men Fury er endt med at trække sig. Første gang trak han sig med en skade, mens han anden gang måtte trække sig, fordi han ikke kunne rejse ind i USA.

Paul har allerede bekræftet, at han vil vende tilbage til ringen i februar, og i denne forbindelse har der været forlydender om, at Fury kunne være hans modstander.

Flere andre har dog også været nævnt som potentiel modstander for den amerikanske bokser. Blandt andet har han flere gange udfordret UFC-stjernen Nate Diaz til en kamp.

I et opslag på Twitter har Paul dog valgt at lange ud efter Fury, som han tilsyneladende har sendt et tilbud til, som briten endnu ikke har reageret på.

"Tommy Fury... Kontrakten er hos dit team. 7 cire. 6x hvad du tjente på din sidste kamp. Du skriver under, ikke?" skrev Paul på Twitter.

Efterfølgende har han delt endnu et opslag på det sociale medie, hvor han langer ud efter både Tommy Fury, Nate Diaz og Paddy Pimblett.

"Tommy Fury undviger mig. Tyson Fury forsøger nu at få mig til at bokse mod hans far i stedet for?" skrev han, og fortsatte:

"Nate Diaz undviger mig. Jeg har hørt, at han skal bokse mod en nybegynder-YouTuber?"

"Paddy undviger en sparring. Ved, at jeg ikke kan komme til UFC HQ. Jeg tilbød ham den 5. januar, men flyver ham gerne ud en hvilken som helst dag, han vil have, som fungerer for os begge."