Jake Paul og Tommy Fury enige om ny kamp

Af: Nicolai Busekist

|

14/11/2022 11:57

Mest læste i dag

Jake Paul og Tommy Fury er igen blevet enige om at mødes i bokseringen. Det er nu tredje kamp, de forsøger at stable en kamp på benene.

Søndag var Jake Paul at finde som ringside-gæst, da Tommy Fury vendte tilbage til bokseringen på Floyd Mayweathers undercard i Dubai.

Her boksede den britiske bokser, der er halvbror til verdensmester Tyson Fury, seks runder mod Rolly C., der blev hentet ind som afløser for Paul Bamba i sidste øjeblik.

33-årige Bamba blev nemlig trukket ud af kampen på grund af uenigheder om vægten. Med kun få timers varsel blev Rolly hentet ind som afløser.

Som følge af dette, blev det også besluttet, at man lavede kampen om til en opvisningskamp på seks runder.

Paul, der kommenterede kampen, var bestemt ikke imponeret af Fury. Han skarp kritik af ham under og efter kampen, hvilket resulterede i større skænderi mellem dem.

Furys far, John, blandede sig også i skænderiet, da han pludselig trak sin trøje af og råbte af den amerikanske YouTuber og bokser.

Senere fortalte John til pressen, at han havde givet hånd på en ny kamp i februar, efter at have talt med Pauls manager, Nakisa Bidarian.

"Jeg har låst ham inde, presset ham ind i et hjørne, og sat ham skakmat. Han har sagt ja til en kamp i februar," sagde han ifølge The Sun.

"Hans manager gav mig hånden og gav mig sit æresord på, at det sker i februar. Jeg sagde: 'Hvis du trækker dig, vil du aldrig glemme det, og du kan ikke bryde en mands håndtryk'."

"Kontrakter betyder ikke noget for mig, men det gør et håndtryk og mit ord. Du kan bygge et tårn på det. Han har givet mig sit ord på, at vi kæmper i februar. Og hvor er det bedst? I Dubais verden."