Jake Paul og Tommy Fury går i flæsket på hinanden: Jeg ødelægger dig

Af: Nicolai Busekist

|

30/01/2023 11:57

Mest læste i dag

Jake Paul og Tommy Fury måtte trækkes fra hinanden, da de tørnede sammen i ringen forud for deres kommende kamp i Saudi-Arabien.

Paul og Fury, der flere gange har forsøgt at få en kamp stablet på benene, er nu blevet enige om en aftale, der har medført, at de skal bokse mod hinanden den 26. februar i Saudi-Arabien.

I denne forbindelse rejste Jake Paul til London, for at stå ansigt til ansigt med Tommy Fury forud for Anthony Yardes kamp mod Artur Beterbiev.

De to boksere stod næse mod næse midt i ringen, mens de sendte skældsord i retning af hinanden. Til sidst måtte de trækkes fra hinanden, så det ikke tog overhånd.

"Kom nu med den 26. februar. Det her l**t har stået på for længe. Han kommer aldrig til at bokse igen," lød det fra den 23-årige Fury.

"Jeg er ikke 50 år. Jeg er ikke 40 år. Jeg er ikke en MMA-gut. Jeg har gjort det her hele mit liv, og jeg sværger ved Gud, at du er færdig den 26. februar."

Dette fik naturligvis Paul til at svare igen: "Han har kæmpet mod taxachauffører. Han har ingen hage. Det hele er en joke. Jeg ødelægger dig den 26. februar, og du ved det allerede."

"Du kommer til at knække under pres. Du er ikke bygget til dette øjeblik. Du er en bedrager. Det hele er en bravade. Det hele er falsk selvtillid."

Fury har to gange trukket sig fra en kamp mod Paul. Første gang var med et brækket ribben i december 2021 og derefter i august sidste år, hvor han ikke kunne rejse ind i USA.

Paul har slået de tidligere MMA-mestre 38-årige Ben Askren, 40-årige Tyron Woodley, og 47-årige Anderson Silva i sin karriere, hvor han har vundet seks kampe.

Fury vil dog være den første bokser med en professionel karriere, som Paul kommer til at dele ringen med.

"Jeg har slået folk, der er bedre end dig, da jeg var 14 år i amatørrækkerne. Jeg kommer til at lære dig. Jeg er ikke en MMA-fyr," sagde Fury også.

"Jeg slog folk bedre end dig, da jeg var 14 år, da du stadig rodede rundt på Disney Channel, så kom ikke her og lad som om, du er klar, når du ikke er."