Jake Paul raser: 'Boksning dør'

Af: Nicolai Busekist

|

13/07/2022 09:00

Mest læste i dag

Jake Paul mener, at boksning er en døende sport, fordi der er mangel på store kampe. Og han mener, at Tyson Fury bærer en del af ansvaret.

Boksefan fra hele verden venter på en længe ventet kamp mellem Anthony Joshua og Tyson Fury samt en kamp mellem Errol Spence Jr. og Terence Crawford.

Den store mangel på kampe af denne kaliber, har medført, at flere fans dropper sporten.

Og Jake Paul mener, at det faktum, at kampen mellem Fury og Joshua aldrig er blevet til noget, hvilket han giver førstnævnte skylden for, fremhæver sportens problemer.

"Boksning var en døende sport, før jeg kom og reddede stort set hele sporten på egen hånd," sagde Jake Paul under en optræden på The MMA Hour.

"F***ing Tyson Fury er bange for at kæmpe mod Anthony Joshua. Fury er bange for at kæmpe mod Oleksandr Usyk. Det er derfor, boksning dør. For disse kampe er ikke obligatoriske."

Jake Paul er selv i gang med at gøre sig klar til sin kommende kamp, der finder sted den 6. august.

Her skulle han have været i ringen med Tommy Fury, der er lillebror til Tyson Fury, men dette blev ikke til noget, da Fury blev nægtet indrejse i USA.

I stedet skal han i ringen med Hasim Rahman Jr. Men denne kamp er også ved at falde fra hinanden, da Hasim pludselig kræver, at kontrakten bliver genforhandlet.