Jake Paul tilbudt kamp af Eddie Hearn

Af: Nicolai Busekist

|

04/05/2022 10:50

Mest læste i dag

Jake Paul er af Eddie Hearn blevet tilbudt en boksekamp mod den professionelle bokser Cheavon Clarke.

Den 31-årige Cheavon Clarke siger, at han er klar til at gå i ringen med Jake Paul, efter Eddie Hearn foreslog ham som YouTube-stjernens næste modstander. Det skriver Mirror.

Hearn og Paul udveksklede ord, da de promoverede kampen mellem Katie Taylor og Amanda Serrano, der blev afholdt i Madison Square Garden lørdag aften.

Forud for kampen hævdede YouTube-bokseren, at han kunne vinde en boksekamp mod en hvilken som helst bokser på Hearns liste, som har mindre end 10 professionelle kampe.

"Jeg tror på, at jeg kan slå enhver på din liste, der har under ti kampe. Enhver af dine kæmpere, der har haft under ti kampe. Nemt. Enhver vægt. Bogstaveligt hvilken som helst vægt. Jeg kan slå enhver på din liste. Lad os køre det. Intet problem. Giv mig din bedste rigtige bokser," sagde Jake Paul.

Hearn svarede ved at tilbyde ham en kamp mod Clarke. Han fik sin professionelle debut i sidste måned, hvor han vandt. Desuden har han også repræsenteret Storbritannien ved OL i Tokyo.

"Chev Clarke. 1-0. Boksede i OL. Vandt ikke en medalje. 1-0. Har kun en professionel kamp. Han er en cruiservægter. Du kan få ham," sagde Hearn.

Nu har Clarke sagt, at han gerne tager imod en kamp mod Paul, som allerede har bekræftet, at han vender tilbage til ringen den 13. august. Og den britiske bokser er sikker på, at han kan lære Paul en lektie.

"Jake Paul har trænet, ikke? Så en kamp mod mig vil vise, hvad han har lært. Det finder vi ud af, gør vi ikke", sagde Clarke til Mirror Fighting.

"Jeg er klar til at bokse mod ham. Han vil være en 'rigtig bokser'. Han vil kæmpe mod en 'rigtig bokser', så hvem er jeg til at sige nej? Selvfølgelig ville jeg kæmpe mod ham."