Jake Paul vil bokse mod legende

Af: Nicolai Busekist

|

02/11/2022 09:58

Mest læste i dag

Jake Paul vandt i weekenden over Anderson Silva. Nu mener han, at han er klar til at bokse mod ingen ringere end Floyd Mayweather.

Pauls storebror, Logan, var i ringen med Mayweather i juni sidste år. Her formåede han at overleve samtlige runder, hvilket overraskede mange.

Jake var på sin vis også involveret, da han endte i karambolage med Mayweather og hans sikkerhedspersonale i forbindelse med pressekonference før kampen.

Og nu mener han, at det er tid til, at han og Mayweather står overfor hinanden i bokseringen.

"Det ville stadig være interessant at kæmpe mod Floyd i en egentlig professionel kamp," sagde han til MMA Fighting.

25-årige Paul mener, at det vil være en kamp, der kan blive en rigtig god forretning, hvis Mayweather er villig til at acceptere en professionel kamp.

"Først og fremmest er det stadig en stor kamp og stadig en massiv, massiv tiltrækning," lød det.

"Og hvis det var en egentlig professionel kamp, ​​tror jeg, folk ville være super, super interesserede."

På trods af den enorme vægt- og aldersforskel mellem de to, er Paul overbevist om, at kampen kan blive sanktioneret.

"Han boksede mod min bror, og Logan vejede 190 pund. Jeg kunne gå ned til 175 lbs og Floyd kunne veje ind på 165 lbs, og en kommission ville godkende det," sagde Paul.

45-årige Mayweather var aldrig i nærheden af et nederlag i sin professionelle karriere, som han rundede af i august 2017 med en sejr over UFC-stjernen Conor McGregor.

Men Jake er overbevist om, at han har det, der skal til for at være den første, der giver Mayweather et professionelt nederlag.

"Jeg ved bare, at jeg ville vinde. Jeg ville elske at fjerne hans 0. Og det ville være en stor kamp, ​​hvad angår pay-per-view," sagde Paul.