Jake Pauls folk langer ud efter boksestjerne

Af: Nicolai Busekist

|

18/02/2022 20:32

Mest læste i dag

Jake Pauls firma 'Most Valuable Promotions' langer ud efter boksestjerne, fordi han ikke har betalt hans bror Logan Paul. 

'Most Valuable Promotions' langer ud efter boksestjernen Floyd Mayweather, fordi han ikke har betalt det fulde aftalte beløb til Logan Paul efter deres kamp.

Det er flere måneder siden, at kampen blev kæmpet, men ifølge Logan Paul har han endnu ikke fået sin fulde betaling fra kampen. 

Ifølge Dexerto har Floyd Mayweather fortalt Logan Paul, at det tager tid at blive betalt for en boksekamp. Floyd Mayweather siger yderligere, at Logan Paul og resten af hans hold blot skal være glade for deres største løncheck nogensinde. 

Logan Paul har længe ikke givet meget for den forklaring, og overvejer at hive Floyd Mayweather i retten. 

Og nu blander brormands folk sig også i sagen. De skriver på Twitter, at de fleste penge fra en boksekamp kommer hurtigt:

"99% af PPV-pengene betales inden for 4 måneder. Stop med dine løgne og betal Jakes storebror," skriver de på deres Twitter, mens de tagger Floyd Mayweather.

Det bliver dog næppe Jake Pauls folk, der får indflydelse på sagen. Det ser ud til, at Logan Paul stadig tænker over en retssag. Tiden vil vise, om dramaet ender ud i en retssag mellem de to kamphaner.