Kamp tæt på realitet: Fury-lejr har sendt kontrakt

10/01/2023 11:55

|

Nicolai Busekist

Foto: Julian Finney/Getty Images

Mest læste i dag

En kamp, der har været ønsket af mange boksefans på det seneste, ser ud til snart at blive en realitet.

I lang tid har der været rygter om, at en kamp mellem Tyson Fury og Oleksandr Usyk er på vej.

Nu lyder det, at de to boksere forhandler om en aftale. Kan de blive til enige, vil der være tale om en kamp, hvor alle bælter i sværvægtsklassen er på højkant.

Ifølge The Sun ser det også ud til, at de mange fans, der har ventet på denne kamp, ikke kommer til at vente meget længere. I hvert fald lyder det, at en kamp kan finde sted allerede d. 4. marts.

Det skyldes, at Frank Warren, der er promoter for Fury, har bekræftet, at der er blevet sendt et udkast til en kontrakt til Usyks lejr.

"Vi har sendt dem et udkast til en kontrakt. Det er der, vi er," sagde Warren til talkSPORT.

"Hør det. Det vil blive ordnet meget, meget hurtigt nu, da tiden er imod os."

Fury kunne holde fast i sit WBC-bælte, da han slog Derek Chisora i sidste måned. Usyk holdt fast i sine WBA-, IBF- og WBO-bælter, da han for anden gang i træk vandt over Anthony Joshua i august.

Og nu bliver der kæmpet for at få en kamp mellem Fury og Usyk i stand, hvilket potentielt kan finde sted om mindre end otte uger.

Det vides endnu ikke, hvor kampen bliver afviklet, men det lyder, at Saudi-Arabien kan blive en mulig destination. Ifølge Warren vælger de ud fra, hvor pengene er størst.

"Hvor den største mængde penge kommer fra. Intet er på plads med et sted uden for Storbritannien," lød det fra Warren.

"Vi ved, hvad den kan generere i Storbritannien, men hvis den skal afvikles andre steder, afhænger det af, hvad tallene er. Jeg ved, at der er mange, der klager over det, og jeg er enig i, at det bør være på Wembley. Jeg ville elske at se den der."

"Men Muhammad Ali og George Foreman kæmpede i Zaire, så var der Thrilla i Manila, og der var store kampe på Jamaica."

"De tog hen, hvor pengene var, og de her fyre vil gøre det samme. Jeg vil gerne have kampen i marts, og det vil Tyson også. Vi vil bare have den i marts, og det vil sætte dem op til endnu en stor kamp i efteråret."