KSI fortsætter sejrsstime: Her er 5 bud på hans næste modstander

16/01/2023 11:54

|

Nicolai Busekist

Foto: Joseph Okpako/WireImage

Mest læste i dag

KSI er kommet ét skridt tættere på sin kamp mod rivalen Jake Paul, efter han lørdag aften vandt over FaZe Temperrr.

Den britiske stjerne, der ikke blot er kendt på boksescenen, men også laver musik, vandt lørdag aften i Wembley Arena over FaZe Temperrr, da han sendte ham i gulvet i første runde.

Efter kampen gjorde han det klart, at han stadig har et mål om at indtage ringen med Jake Paul, hvilket potentielt kan blive en realitet i slutningen af i år.

Det betyder, at den britiske bokser har planer om at indtage ringen igen, inden han potentielt skal bokse mod Jake Paul i den sidste tredjedel af 2023.

Det har medført, at der er opstået flere rygter om en potentiel modstander, men ifølge The Sun er der især fem bud, der virker som de mest sandsynlige.

Det første bud, er den 39-årige Joe Fournier, der har skabt en formue i nattelivet, og efterfølgende er blevet ubesejret bokser. Han har flere gange udfordret den ti år yngre KSI.

Hertil har den 40-årige Tyron Woodley, der to gange har tabt til Jake Paul, også været nævnt som en potentiel modstander for KSI.

YouTube-stjernen Slim Albaher er også et bud. Han har vundet alle sine seks boksekampe indtil videre, og indtog lørdag aften ringen inden KSI og Temperrr, hvor han vandt over 33-årige Tom Zanetti.

28-årige Salt Papi er blevet kendt som en af de mest talentfulde personer i influencerboksning. Han har vundet tre kampe, og er også blevet nævnt som potentiel modstander for KSI.

Sidst, men ikke mindst, har flere peget på 23-årige Tommy Fury som hans næste modstander.

Fury, der er halvbror til verdensmester Tyson Fury, har flere gange stået overfor en kamp mod Jake Paul, men har to gange trukket sig kort før tid.

Den professionelle bokser har slået fast, at det kun er Paul og KSI, der har hans interesse blandt de mange influencere, der har kastet sig over boksning.