Længe ventet Jake Paul-kamp nærmer sig

Af: Nicolai Busekist

|

21/06/2022 10:00

Mest læste i dag

Jake Paul har allerede bekræftet, at han vender tilbage til ringen i august. Hans modstander er dog endnu ikke blevet bekræftet.

Nu lyder det dog, at en længe ventet kamp er ved at blive stablet på benene. Meget tyder nemlig på, at Jake Paul skal i ringen med Tommy Fury, som er lillebror til boksestjernen Tyson Fury.

Jake Pauls træner har nemlig afsløret i et nyt interview, at deres kamp er '90 procent på plads'.

De to boksere skulle have været i ringen med hinanden i december, men her endte Tommy Fury med at trække sig, fordi han havde brækket et ribben og fået en brystinfektion.

Forhandlingerne om at flytte kampen til et andet tidspunkt har varet i et stykke tid, og ifølge Danny Smith, der er en af Pauls trænere, nærmer en aftale sig.

"Jeg vil nok sige, at vi er omkring 90 procent færdige, men vi venter bare på dem," sagde han til Vegas Insider ifølge The Sun.

"Vi er helt med på vores side. Uanset hvilke detaljer, der skal udarbejdes, er det det, vi venter på."

Efter Fury trak sig fra deres kamp i december, endte den 25-årige Jake Paul med at sende 40-årige Tyron Woodley i gulvet. Den tidligere UFC-mester var nemlig hurtig til at træde til, da det stod klart, at Fury ikke ville bokse.

Dette betyder dog ikke, at det er bekræftet, at en kamp mellem Jake Paul og Tommy Fury kommer til at finde sted i august, men der er efterhånden rigtig meget, der tyder på, at det bliver en realitet.