Mayweather er slet ikke færdig: Så mange kampe tager han næste år

Af: Nicolai Busekist

|

13/11/2022 09:55

Mest læste i dag

Floyd Mayweather er slet ikke færdig i bokseringen. Tværtimod har han planer om at afvikle hele fire boksekampe næste år.

Søndag aften vender Floyd Mayweather atter tilbage til ringen. Denne gang er det i en kamp mod YouTube-stjernen Deji i Dubai.

Og ifølge The Sun bliver det ikke den eneste opvisningskamp, han deltager i. Mediet skriver nemlig, at han har skrevet under på en treårig aftale med Global Titans, der står bag kampen i Dubai.

Planen er, at de skal afvikle fire store events næste år. Kampene kan potentielt komme til at finde sted i London, Saudi-Arabien, Tokyo og Dubai.

Og nu lyder det, at Global Titans er åbne for at have Floyd Mayweather med alle fire gange.

"Vi vil forsøge at få Floyd i kampe mindst tre eller fire gange næste år," siger Uday Singh, der er adm. direktør i Global Titans, til SunSport.

Floyd Mayweather har været færdig med professionel boksning, siden han besejrede irske Conor McGregor i 2017.

Det betyder dog ikke, at han er helt færdig med at bokse. Siden da har han nemlig været i ringen flere gange, men det har været i form af opvisningskampe.

Blandt andet har han været i ringen med YouTube-stjernen Logan Paul. Og næste mand på listen, er Deji, der er bror til KSI, som også har gang i en boksekarriere.

Global Titans skulle angiveligt arbejde på at få en kamp i stand med Manny Pacquiao og Floyd Mayweather. Det vides dog ikke, om det bliver en realitet - og om det i så fald bliver en professionel kamp.