Mayweather og Pacquiao kan blive del af bizar boksekamp

Af: Nicolai Busekist

|

14/03/2023 09:57

Mest læste i dag

Floyd Mayweather og Manny Pacquiao kan igen komme til at stå over for hinanden i en boksering, men denne gang bliver det dog i et helt andet format.

Da Mayweather og Pacquiao for første gang stod over for hinanden i en boksering, blev de betragtet som to af de bedste boksere i hele verden.

Det endte med at være Mayweather, der vandt kampen, som ikke helt levede op til, hvad mange fans havde håbet på, når det kommer til ren spænding og underholdning.

I løbet af årene har det flere gange været på tale, at en omkamp kunne blive en realitet, hvilket også har været tilfældet, efter Mayweather trak sig tilbage efter sin sejr over irske Conor McGregor.

I dag er det ikke professionel boksning, der er i fokus hos Mayweather. Derimod er det opvisningskampe, der har hans fokus, og endnu en kamp kan være på vej.

I sidste måned slog han Geordie Shore-stjerne Aaron Chalmers i en kamp, der ikke ligefrem fik fyldt O2 Arena. På trods af dette, kan han snart være på vej retur til London.

Denne gang vil det dog være i form af en 'tag team'-kamp mod Pacquiao, der vil være på hold med influencer Salt Papi, mens Mayweather vil være på hold med YouTube-stjernen KSI.