Mayweather vs Paul får grønt lys: Forventes at indbringe enormt beløb

04/11/2022 07:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Cliff Hawkins/Getty Images

Mest læste i dag

Floyd Mayweather har fået grønt lys til en boksekamp mod Jake Paul. En sådan kamp forventes at kunne indbringe en stor sum penge.

Mayweather endte i juni i karambolage med Jake Paul få uger før sin opvisningskamp med Pauls storebror, Logan.

Og nu lyder det, at Showtime - som har samarbejdet med Paul i hans seneste tre kampe - er klar til at skrabe penge sammen, så kampen kan blive stablet på benene.

"Absolut," lød det fra Showtimes præsident Stephen Espinoza til MMA Fighting, da han blev spurgt, om han ville være interesseret i at stå for at afvikle kampen.

"Hvis det er noget, som Floyd bliver interesseret i, og han har plads i sit meget travle program af opvisningskampe verden over til at gøre det. Jeg tror, den har et enormt potentiale."

"Måske har den endda potentialet til at være større end Floyd og Logan, givet hvad Jake har gjort som professionel bokser i mellemtiden."

Espinoza vil derfor ikke tøve med at forsøge at stable en kamp på benene, hvis Mayweather kommunikerer en interesse i at kæmpe mod Jake.

"Jeg er overbevist om - så meget som jeg ville ønske, at dette ikke var sandt - at vi ikke kommer til at se... Eller i det mindste kommer jeg ikke til at se en anden bokser som Floyd Mayweather i min levetid."

"Han er virkelig en bokser, man kun ser én gang pr. generation. Kombinationen af hans marketingsevne og hans færdigheder og alt, hvad der fulgte med ham, er bare en slags bokser, man kun se én gang i livet."

"Når han har en forretningsmulighed, og han tager telefonen og siger 'Er I interesseret?', er vores var ja 99 procent af gangen."

25-årige Jake Paul forbedrede i weekenden sin rekord, der nu lyder på 6-0, efter han vandt over UFC-legenden Anderson Silva.