Mike Tyson-hemmelighed afsløret: Havde besynderlig rutine i omklædningsrummet

Af: Nicolai Busekist

|

18/11/2021 18:06

Mest læste i dag

Mike Tyson havde nogle besynderlige rutiner i omklædningsrummet, inden han skulle en tur i bokseringen.

Rudy Gonzalez har tidligere fungeret som bodyguard og chauffør for Mike Tyson. Og nu afslører han en række besynderlige hemmeligheder om bokselegenden.

"En af Mikes største hemmeligheder var, at han var nødt til at have sex i omklædningsrummet før kampene," siger Rudy Gonzalez ifølge The Sun.

Derfor fik den tidligere bodyguard som opgave at finde en kvinde, der ville være sammen med Mike Tyson. Det betød dog ikke så meget, hvem det var, hævder han.

"Så jeg måtte finde en kvinde. Det betød ikke noget, hvem det var. Han sagde, at han ville dræbe sin modstander lige nu, hvis han ikke fik sex," fortæller han også til The Sun.

Derudover afslører Rudy Gonzalez også, at den i dag 55-årige Mike Tyson havde én stor frygt i løbet af sin karriere. Han var bange for at slå en modstander ihjel.

Skal man tro på hans tidligere bodyguard og chauffør, var det en frygt, der var berettiget, da han faktisk var i stand til at gøre det.

Mange har desuden undret sig over, hvorfor Mike Tyson havde brug for bodyguards. Han beviste flere gange i ringen, at han var i stand til at beskytte sig selv.

Over for The Sun slår Rudy Gonzalez da også fast, at det ikke handlede om at beskytte bokselegenden. Det handlede om at beskytte andre fra ham.

Gonzalez var ansat af Mike Tyson i 1980'erne, hvor han havde rigtig godt gang i sin boksekarriere. Gonzalez var derfor med på sidelinjen, da Tyson vandt hele 27 kampe i træk.