Mikkel Kessler siger farvel

Af: Nicolai Busekist

|

18/05/2023 07:08

Mest læste i dag

Mikkel Kessler er klar til at sige farvel. Derfor har den tidligere bokser sat sit hus til salg.

Det vides ikke, hvad der ligger til grund for det, men Mikkel Kessler har sat sit hus til salg. Det kunne derfor tyde på, at han og familien er klar til at rive teltpælene op.

Hvis man vil have fingrene i det store hus, som i de seneste år har været den tidligere boksers hjem, skal man have den store pengepung frem.

Ifølge SE og HØR er huset nemlig blevet sat til salg for intet mindre end 24,5 millioner kroner. Derfor er det bestemt ikke alle, der har mulighed for at rykke ind i Kesslers hjem.

For den høje pris, får du til gengæld også god plads at boltre dig på. Bliver du den nye ejer af Sengeløse nær Høje Taastrup, kan du se frem til at bo på 327 kvadratmeter.

Kessler købte grunden for 2,1 millioner kroner tilbage i 2011. Dengang var der en bevaringsværdig gård på grunden. Trods den status som bevaringsværdig, fik den ikke lov til at blive stående.

Tværtimod besluttede den danske bokser at få revet gården ned, så han selv kunne opføre en helt ny bolig på grunden.

Ifølge SE og HØR endte det da også med at give ham nogle problemer med kommunerne. Inden byggeriet blev sat i gang, skulle den tidligere bokser nemlig have sikret sig de nødvendige tilladelser, hvilket han ikke havde gjort.

En eventuel køber kan dog glæde sig over dette, da huset i dag byder på talrige aktiviteter. Blandt andet byder det på både træningshal, hjemmebiograf, terrasse, legeplads samt orangeri.

Med i prisen får køberen også en grund på 2,1 hektar. Derfor vil det næppe være plads, der kommer til at være mangel på - hverken inde eller ude.