Nu står det klart: Han er Anthony Joshuas næste modstander

Af: Nicolai Busekist

|

27/11/2022 11:58

Mest læste i dag

I lang tid har der været tvivl om, hvem Anthony Joshua skal i ringen mod næste gang. Nu er det endelig blevet gjort klart.

I de seneste måneder har der været et hav af spekulationer om, hvem Anthony Joshua skal i aktion mod næste gang.

Efter sine to nederlag til ukrainske Oleksandr Usyk, står han nu uden bælter. Og hans næste kamp kommer ikke til at sikre ham et eller flere bælter.

Flere gange har der været forlydender om, at en kamp mod Tyson Fury skulle være undervejs, men dette blev aldrig aktuelt, da Fury meldte ud, at forhandlingeren var løbet ud i sandet.

Efterfølgende har promoter Eddie Hearn forklaret, at kampen mellem Dillian Whyte og Jermaine Franklin ville afgøre, hvem af de to, der ville få en kamp mod Anthony Joshua næste år.

I og med, at det var Dillian Whyte, der lørdag trak sig sejrrigt ud af kampen mod Jermaine Franklin, er det altså ham, der kommer til at bokse mod Joshua næste år.

Den 34-årige Whyte slog Joshua tilbage i tiden, da de begge var amatører, men da de igen mødets i 2015 i en professionelt kamp, endte Joshua med at vinde.

Den britiske stjerne var mødt op til kampen mellem Whyte og Franklin, og efter kampen blev der også udvekslet ord mellem ham og Whyte, der lagde op til en kamp, skriver The Sun.

Det vides endnu ikke, hvornår deres kamp vil finde sted, men det formodes dog, at de vil gå i ringen i løbet af foråret. Der har nemlig været tale om, at Joshua har planer om også at skulle bokse til sommer.