Promoter afslører: Storkamp bliver en realitet

Af: Nicolai Busekist

|

23/08/2022 13:30

Mest læste i dag

En kamp mellem britiske Tyson Fury og ukrainske Oleksandr Usyk bliver en realitet, lyder det fra promoter Frank Warren.

35-årige Usyk vandt i weekenden over Anthony Joshua i Saudi-Arabien, hvorfor han sikrede, at han kunne beholde de bælter, han snuppede fra Joshua sidste år.

Sejren medfører, at der nu er mulighed for en kamp mellem Fury og Usyk. Og i weekenden slog Fury fast, at han er åben for at vende tilbage til ringen i en kamp mod Usyk.

Og Frank Warren, der har været promoter for Tyson Fury, siden hans comeback i 2018, har nu slået fast, at han er sikker på, at kampen vil blive en realitet.

"Han og Usyk ville være en rigtig god kamp. Det er en kamp, ​​som jeg tror vil blive lavet, fordi begge hold gerne vil se det ske," lød det fra ham til BBC.

"Usyk sagde efter kampen, at det er den eneste kamp, ​​han er interesseret i, og det er bestemt det samme med Tyson. Det er bare et spørgsmål om, hvor den vil skabe flest indtægter, fordi det er en unik og historisk kamp."

"Det er første gang i Gud ved, hvor længe de fire bælter er på linjen. Begge kæmpere er ubesejrede. Hele boksningens verden vil være betaget af denne kamp."