Promoter: Fury vil droppe Usyk til fordel for britisk stjerne

Af: Nicolai Busekist

|

26/11/2022 09:56

Mest læste i dag

Tyson Fury forhandler om en kamp mod Oleksandr Usyk, hvor alle bælter i sværvægtsdivisionen er på linjen.

34-årige Tyson Fury vender tilbage til ringen den 3. december, hvor han bokser mod Derek Chisora. Allerede nu forhandler han dog med Oleksandr Usyk om en kamp næste år.

Det vil være en stor kamp, da alle bælter i sværvægtsdivisionen vil være på linjen, efter ukraineren tidligere i år besejrede Anthony Joshua for anden gang, og dermed holdt fast i sine bælter.

Nu lyder det dog, at en kamp mod Usyk kan blive droppet, da promoter Eddie Hearn mener, at Fury er mere interesseret i en kamp mod Joshua.

"For to eller tre dage siden, kunne han ikke trække sig tilbage, før han havde bokset mod AJ. Og han har hårdt brug for den kamp," sagde Eddie Hearn til iFL TV.

"Du kan nu se på de sociale medier, at det begynder at gå op for folk, at det ikke giver mening, hvad han siger. Lad ham blive ved. Måske bokser han mod AJ i stedet for Usyk? Jeg ville ikke engang blive overrasket."

"Den kamp mod AJ er så stor, at nogle gange slår man bare hovederne sammen, og får aftalt kampen med det samme."

"Jeg tror, at Fury vil have et eftermæle, og han ved, at en kamp mod AJ giver eftermæle, fordi det er den største kamp nogensinde."

"Og selvom han måske siger, at han ikke anser Anthony Joshua som noget specielt, så gør han. Og han ved, at det er en rigtig kamp, og at vi må se på den kamp."

"Men der er også Usyk-kampen. Der er Chisora ​​på vej. Vi får se, hvad der sker."