Skjult detalje, der kan indikere, at Fury ikke dropper boksekarrieren

Af: Nicolai Busekist

|

03/05/2022 15:16

Mest læste i dag

Tyson Fury har hævdet, at han er gået på pension. Nu viser det sig dog, at den britiske boksestjerne ikke har informeret WBC om sine planer om dette.

Den 33-årige Gypsy King gjorde det klart, at han ikke havde i sinde at vende tilbage til bokseringen, efter han sente Dillian Whyte i gulvet i sjette runde på Wembley Stadium.

Men boksestjernen har dog endnu ikke informeret World Boxing Council om sin beslutning. Det er derfor endnu ikke sikkert, at han faktisk vil være tro mod sit ord og hænge handskerne.

WBC-boss Mauricio Sulaiman ifølge The Sun udtalt, at han 'har planer om at lade Fury komme sig med sin familie i de kommende uger', hvorefter han personligt vil tage en dialog med ham om fremtiden.

En storslået ubestridt titelkamp med vinderen af Anthony Joshuas revanchekamp med Oleksandr Usyk er angiveligt allerede blevet tilbudt til den ubesejrede Fury.

Og til trods for, at det ville være en kamp, der kan sikre ham en stor pose penge, har han hidtil afvist, at han skulle være interesseret i at tage imod denne kamp.

"Jeg har allerede været den ubestridte mester. Jeg har vundet hvert eneste bælte, der er at vinde. Jeg har ikke mere at opnå. Jeg er ude. Fuldt pensioneret. Færdig," sagde Fury til talkSPORT.

"Kampen mod Usyk kommer aldrig til at ske, fordi jeg er pensioneret, men lad os bare sige, at jeg ville slå ham rundt i ringen. Fordi han er en mellemvægter."