Stor boksekamp sat på standby

Af: Nicolai Busekist

|

06/03/2022 21:43

Mest læste i dag

Kampen er blevet sat på standby, da den ene part, Oleksandr Usyk, vil forsvare sit hjemland, Ukraine.

Oleksandr Usyk forberedte sig på en omkamp mod Anthony Joshua, men med sit land i krig med Rusland, er bokseren fra Ukraine fokuseret på langt vigtigere ting, og derfor svæver kampen i det uvisse. 

Den 35-årige vendte i sidste uge tilbage til Ukraines hovedstad Kiev, og sluttede sig til en forsvarsbataljon. Oleksandr Usyk dominerede Joshua i kampen om at vinde sværvægtsmesterbæltet, og han skylder nu englænderen en returkamp.

Og den kamp har promoter Eddie Hearn ikke tænkt sig at give slip på: 

"Vi ønsker ikke, at rettighederne til en omkamp forsvinder. Så vi venter så længe, ​​som Oleksandr Usyk har brug for i denne svære tid for ham. Det er en meget unik, personlig, følelsesladet situation, og jeg tror ikke, vi rigtig kan gennemskue, hvad der foregår der, og hvad der går gennem hovedet på de involverede der. Så for os, selvfølgelig, den største respekt for Oleksandr Usyk," sagde Eddie Hearn ifølge ESPN.

Oleksandr Usyks mangeårige ven, Vasiliy Lomachenko, sluttede sig også til en forsvarsbataljon, og satte dermed også spørgsmålstegn ved en potentiel kamp den 5. juni i Australien med letvægtsmesteren George Kambosos. Hall of Fame-bokseren Vitali Klitschko, som er borgmester i Kiev er også trådt ind i hæren