Tilbuddet er sendt: Dette kan være Anthony Joshuas næste modstander

07/06/2023 06:31

|

Nicolai Busekist

Foto: Francois Nel/Getty Images

Mest læste i dag

Anthony Joshuas lejr har sendt et tilbud afsted til den mand, der potentielt kan blive hans næste modstander. 

Anthony Joshua er i fuld gang med at genopbygge sin karriere, efter at have tabt to gange i træk til ukrainske Oleksandr Usyk. 

Han startede på denne proces tilbage i april, hvor han gik i ringen med amerikanske Jermaine Franklin. Det endte med en sejr på point til Joshua, om end det ikke var en overbevisende én af slagsen. 

Nu lyder det, at hans næste modstander kan være ingen ringere end Dillian Whyte. Ifølge The Sun er der allerede blevet sendt et officielt tilbud afsted til ham. 

Selvom det i sidste weekend blev afvist af Joshua, at han er i dialog med Whyte om en revanchekamp, melder hans promoter Eddie Hearn nu noget andet. 

"Tilbuddet blev givet til Dillian i weekenden," sagde Matchroom Boxing-chefen fortalte BBC Sport. 

"Vi venter på hans svar på det, og vi taler i dag." 

Hearn har allerede reserveret O2 Arena, som skal danne rammerne om endnu en Joshua-kamp den 12. august i år. Det kræver dog, at der først og fremmest bliver fundet en modstander, der har mod på at tage kampen. 

Den britiske promoter håber, at kampen i august kan lede op til, at Joshua endelig kan gå i ringen med Deontay Wilder i december. 

"Vores plan, som vi har understreget, er, at AJ bokser den 12. august og igen i december mod Deontay," sagde Hearn. 

Joshua og Whyte, henholdsvis 33 og 35 år, mødtes for første gang i amatørrækkerne helt tilbage i 2009. Her vandt Whyte, men han blev besejret på knockout i en professionel kamp seks år senere.