Tommy Fury reagerer på tilbud fra Jake Paul

Af: Nicolai Busekist

|

26/03/2023 11:55

Mest læste i dag

Tommy Fury vandt over Jake Paul, da de to mødtes i bokseringen i Saudi-Arabien. Nu er den britiske bokser blevet tilbudt en omkamp.

Jake Paul er meget ivrig efter at stable en omkamp på benene med Tommy Fury, efter sidstnævnte vandt deres kamp i Saudi-Arabien i slutningen af februar.

Ifølge Sky Sports kan det meget vel ske, at Paul ender med at få dette ønske opfyldt, da Fury har udtalt, at han er klar til at tage en tur mere i ringen med en amerikanske YouTube-bokser.

"Jeg er klar til en omkamp. Jeg kan kæmpe mod ham i morgen. Vil han det? Jeg er ikke så sikker. Den næste kamp, jeg tager, vil være større end Jake Paul," lød det fra Fury.

Tommy tilføjede også, at Paul-kampen var svær på grund af den 26-åriges utraditionelle stil.

"Det er svært, fordi han er en stor, stærk mand, men jeg vidste, at der ikke var noget, han kunne gøre. Enhver kan gå derind og bokse," sagde han.

"Jeg ville hellere bokse mod en erfaren bokser, da det ville være nemmere. At kæmpe mod fyre som ham, der er uberegnelige og kaster slag fra forskellige vinkler... De ved ikke, hvad de laver, og det gør dem akavet. Det er en svær udfordring , men jeg fik ham med den søde videnskab."