Tredje gang er lykkens gang: Jake Paul tæt på aftale om ny kamp

Af: Nicolai Busekist

|

04/01/2023 07:58

Mest læste i dag

To gange før har kampen været tæt at blive en realitet. Nu lyder det, at Jake Paul og Tommy Fury er 'tæt på' at blive enige om en tredje kamp.

To gange tidligere har både Jake Paul og Tommy Fury skrevet under på at bokse mod hinanden. Alligevel har de endnu ikke været i ringen med hinanden.

Ifølge The Sun kan det dog snart blive en realitet, da der på det seneste har været forhandlinger mellem Paul- og Fury-lejren.

Og nu afslører promoter Frank Warren, at begge parter ikke er 'langt fra' at nå til enighed. Bliver det en realitet, er det derfor tredje gang, at de bliver enige om en kamp.

"Begge parter er meget ivrige efter at få det til at ske, og jeg tror ikke, at vi er langt fra nå dertil," sagde Warren til iFL TV, og fortsatte:

"Jeg tror, vi er tæt på at få det til at ske."

Fury, der er bror til WBC-verdensmester Tyson Fury, står til at sikre sig den mest indbringende kamp i sin karriere.

"Det er en kamp med livsændrende penge for ham, og det er klart, at han gerne vil have den," sagde Warren.

Paul og Fury, der er hhv. 25 år og 23 år, skulle oprindeligt have bokset mod hinanden i december 2021, men skader og sygdom fik Fury til at trække sig.

Herefter blev en ny kamp planlagt til august, men få uger inden kamp, blev den aflyst, da Fury fik forbud mod at rejse ind i USA.

Warren har slået fast, at han er overbevist om, at de når til enighed – og at tredje gang bliver lykkens gang i forhold til afvikling af kampen.

"Det var aftalt, men så kunne han ikke komme ind i USA, hvilket var et problem," sagde han.

"Men vi får den arrangeret. Vi er fast besluttede på at få det til at ske. Alle parter er rigtig gode til at få det i mål – vi får det over målstregen."