Tyson Fury afslører: Derfor blev AJ-kamp droppet

28/10/2022 07:54

|

Nicolai Busekist

Foto: Julian Finney/Getty Images

Mest læste i dag

Tyson Fury og Anthony Joshua var begge opsat på at bokse i december. Alligevel er kampen ikke blevet til noget.

En kamp mellem Tyson Fury og Anthony Joshua bliver ikke en realitet i år. Der var længe forhandlinger om en kamp i december, men til sidst kollapsede de.

Siden da har der været spekuleret i, hvad der forårsagede, at forhandlingerne løb ud i sandet. Dette har Tyson Fury nu valgt at fortælle åbent om.

"AJ (Anthony Joshua, red.) kunne ikke tage kampen, fordi der var så mange komplikationer med sponsorer og promotorer," fortæller Tyson Fury til Sky Sports.

"Bokserne ønsker altid at bokse - bare at bokse. Men komplikationerne kommer fra forretningsfolk omkring dem, som kommer i vejen."

"Det er managere og promotorer, der kommer i vejen. De gør det svært. Selv denne kamp og kontrakt var en hovedpine, der stressede mig."

"Folk tror altid, at det er nemt at arrangere en stor kamp, men det er altid en stor hovedpine."

Da kampen mod Anthony Joshua kollapsede, begyndte Tyson Fury at undersøge sine øvrige muligheder. Han har nemlig hele tiden været besluttet på at indtage ringen i december.

Flere navne blev smidt på bordet, men til sidst faldt valget på Derek Chisora. De to boksere skal i ringen den 3. december på Tottenham Hotspur Stadium.

En kamp mellem Fury og Joshua er ikke udelukket på et senere tidspunkt, men The Gypsy King forventes at fokusere på at få en kamp mod Oleksandr Usyk næste år.

Anthony Joshua har derimod været kædet sammen med Deontay Wilder. Han slog senest finske Robert Helenius, og har nu rettet blikket mod AJ.