Tyson Fury afslører seks potentielle modstandere

Af: Nicolai Busekist

|

16/06/2022 11:25

Mest læste i dag

Tyson Fury har peget på seks personer, der potentielt kan få ham tilbage i bokseringen, efter at have afsløret, at han kommer til at bokse igen.

Efter sin sejr over Dillian Whyte, udtalte The Gypsy King, at han var gået på pension. Nu lyder det dog, at den 33-årige sagtens kan vende tilbage til drømmen.

Nu skriver The Sun, at han kan vende tilbage til ringen, hvis økonomien tiltaler ham. Ligeledes har han sagt til Mirror, at man 'aldrig skal sige aldrig' ift. en kamp mod Anthony Joshua eller Oleksandr Usyk.

Tyson Fury har dog også udset sig seks potentielle stjerner, som han ønsker at gå i ringen med i opvisningskampe.

To af dem er Klitschko-brødrene Wladimir og Vitali, der begge er tidligere sværvægtsmestre og i øjeblikket forsvarer Ukraine mod invasion fra Rusland.

Hertil er den 55-årige Mike Tyson også på listen over potentielle modstandere, da amerikaneren selv har haft flere opvisningskampe, efter han gik på pension.

"Jeg kan komme tilbage når som helst, hvis jeg vil. For nu er jeg lykkeligt tilfreds, og jeg vil måske lave et par opvisningskampe. Mike Tyson eller en af ​​Klitschko-brødrene," sagde han.

"Det er noget, folk interesserer sig for i disse dage."

Fury nævnte også WWE-legenden og filmstjernen Dwayne 'The Rock' Johnson som en, han ville være ivrig efter at kæmpe mod.

Og han er også åben for at tage del i opvisningskampe mod de britiske ikoner Lennox Lewis og Frank Bruno.

"Der er ikke sket noget. Jeg skal lave nogle opvisningskampe, så ikke rigtige kampe! Ren og skær for underholdningsfaktoren," sagde Fury.

"Det er ikke professionel boksning Det er ren underholdning. Underholdning i Hollywood-stil. Intet mere, intet mindre."

"Jeg overvejer at kæmpe mod Mike Tyson, Lennox Lewis, Frank Bruno. Hvem som helst. The Rock, Dwayne Johnson, det ville være fantastisk."

"Man ved aldrig, hvem vi kan kæmpe mod i en af disse kampe, men det er det, jeg håber i den kommende fremtid."