Tyson Fury afviser kamp: Kommer ikke til at ske

Af: Nicolai Busekist

|

10/10/2022 11:56

Mest læste i dag

Tyson Fury har understreget, at han ikke kommer til at gå i ringen med Anthony Joshua, efter forhandlinger om en kamp i december er brudt sammen.

Den britiske bokser var klar til at give Anthony Joshua 40 procent af kampens indtjening, selvom han har tabt sine seneste to kampe til ukrainske Oleksandr Usyk.

Han blev dog frustreret over, at Anthony Joshuas lejr ikke ville skrive under på den endelige kontrakt. Derfor har han besluttet at droppe kampen, og arbejder i stedet på at gå i ringen med Derek Chisora.

Lørdag aften var han i Doncaster, hvor han skulle se sin bror, Roman, få sin debut i ringen. Her forklarede han, hvad der gjorde, at kampen ikke blev en realitet.

"Tilbuddet var 60-40, og de havde kontrakterne i to uger og underskrev dem stadig ikke," lød det fra Tyson Fury til Seconds Out.

"De har givet 'kommercielle årsager' skylden, hvad end det betyder. Hvis du vil lade en sponsor stå i vejen for den største kamp i britisk boksehistorie, så skal du omgruppere."

"Det var et meget seriøst tilbud, for hvis jeg ikke var seriøs, ville jeg ikke have sendt ham tilbuddet og kontrakten."

"De vil altid finde en grund til ikke at kæmpe mod The Gypsy King. Jeg ville have gået gennem ham som en varm kniv gennem smør inden for tre eller fire omgange," sagde han også.

Fury fik ellers overbevist BT Sport om at forhandle en aftale i stand med DAZN, som Anthony Joshua samarbejder med. Det var dog ikke nok til at gøre kampen til en realitet.