Tyson Fury har påbegyndt optagelser til dokumentarserie

Af: Nicolai Busekist

|

12/08/2022 08:57

Mest læste i dag

Tyson Fury har taget hul på optagelserne til en ny dokumentarserie, alt imens han forbereder sig på sit comeback. Serien bliver produceret i samarbejde med Netflix.

The Gypsy King afslørede tilbage i juni i år, at han havde fået en aftale i stand med Netflix om at optage en dokumentarserie i 10 afsnit.

Serien med Netlix er kommet i stand, efter den store succes, han havde med sin ITV-dokumentar. Det var en dokumentarfilm, der hjalp ham med at vinde endnu flere fans.

Og at dømme efter Furys Instagram ruller kameraerne nu igen, mens han filmede sig selv, mens han modtog noget tv-sminke.

I et tidligere klip kunne man se den kendte bokser i træningscenteret, hvilket har pustet til rygterne om, at han forbereder sig på at kæmpe igen.

Den 33-årige Tyson Fury offentliggjorde ellers tilbage i april, hvor han vandt over Dillian Whyte på Wembley Stadium, at han var færdig med at være professionel bokser.

Til trods for dette, lød det i sidste uge fra Fury selv, at han ville gøre comeback i en trilogikamp mod den 38-årige Derek Chisora, som han har vundet over i både 2011 og 2014.

Der var forlydender om, at kampen skulle afvikles i december, men sidenhen har Fury dog meldt ud, at kampen sandsynligvis er droppet igen.