Tyson Fury i overraskende kovending

Af: Nicolai Busekist

|

13/08/2022 08:53

Mest læste i dag

Tyson Fury er kommet med en overraskende udtalelse, hvilket sker få dage efter, at han har annonceret sit comeback.

I april vandt Tyson Fury over Dillian Whyte på Wembley. Efter kampen gjorde han det klart, at han færdig med professionel boksning.

For få dage siden kom han dog med den modsatte melding. Her gjorde han det klart, at han ville vende tilbage til ringen, for at kæmpe mod Derek Chisora i trilogikamp.

Meget tyder dog på, at forhandlingerne mellem de to boksere ikke er gået, som det skulle. En kamp er nemlig ikke kommet på plads, og nu har Tyson Fury foretaget en kovending.

Den britiske boksestjerne har nemlig meddelt, at han alligevel har besluttet sig for, at det er slut med professionel boksning for hans vedkommende.

"En stor tak til alle dem, der har haft indflydelse på min karriere gennem årene," lyder det fra Tyson Fury ifølge The Sun.

"Og efter lange, hårde diskussioner, har jeg endelig besluttet mig for at træde tilbage på min 34-års fødselsdag. Jeg siger 'Bon Voyage'."

Det er dog svært at spå om, hvorvidt han mener det denne gang – eller om det blot er et trick i forbindelse med forhandlingerne til en kommende kamp.