Tyson Fury langer ud efter Anthony Joshua

Af: Nicolai Busekist

|

26/11/2021 10:09

Mest læste i dag

Tyson Fury langer kraftigt ud efter Anthony Joshua, efter han i et interview har kritiseret Deontay Wilder, til trods for sit eget nederlag til Oleksandr Usyk.

I september i år gik Anthony Joshua i ringen med Oleksandr Usyk. Kampen gik alle 12 runder, og i sidste ende blev Usyk kåret som vinder.

Blot to uger senere lykkedes det Tyson Fury at besejre Wilder i runde 11 af deres episke trilogikamp i Las Vegas.

For nylig rettede AJ kritik mod Bronze Bombers nederlag, og pegede på, at det var den amerikanske boksers taktiske tilgang, der var forkert.

Det har fået Fury til at reagere på Twitter, hvor han referede til Joshuas eget nederlag til Usyk: 'Ironien ved dette fjols'.

Det kommer efter, at Joshua blev interviewet af JD Sports: "Wilder prøvede, men for at få den kraft og den vildskab, skal du have den heroppe (peger på sit hoved, red.)."

"Før havde du det bare her (knytter næven, red.), men på det niveau, skal du også have det her (peger igen på sit hoved, red.)."

Den 32-årige Anthony Joshua var også i forhandlinger med 33-årige Fury om en ubestridt titelkamp denne sommer.

Det blev dog ikke til noget, da 36-årige Wilder vandt sin ret til den kontrakterede trilogikamp mod Fury, hvorfor AJ i stedet blev sendt i ringen med Usyk.

Efter at have tabt til Usyk, har AJ nu påråbt sig sin ret til en øjeblikkelig omkamp, hvilket betyder, at Furys håb om at sidde på alle bælter er små i øjeblikket.

The Gypsy King og hans amerikanske promoter har forsøgt at få AJ til at trække sig og træde til side, så Fury kan få lov til at bokse mod Usyk.

Der er dog kun en meget lille chance for, der sker, og derfor frygter Fury, at Joshua taber til Usyk, og deres kamp ender med at gå op i røg for altid.

"Hvis Joshua går ind og taber igen, hvilket jeg tror, han vil, er kampen død i vandet for mig," sagde Fury til Boxing Lowdown.

"Men hvis han lader mig kæmpe mod Usyk, og jeg slår Usyk, så ville jeg også vende tilbage og slå ham."