Tyson Fury med bizar idé til ny kamp

Af: Nicolai Busekist

|

03/02/2023 07:50

Mest læste i dag

Tyson Fury har præsenteret en bizar idé til en ny kamp, der involverer ham selv, hans bror samt brødrene Jake og Logan Paul.

Den 26. februar skal Jake Paul og Tommy Fury endelig dele en boksering med hinanden i Saudi-Arabien, efter at have forsøgt at stable en kamp på benene flere gange.

To gange tidligere har de forsøgt at få etableret en kamp, men begge gange er det endt med, at Fury har været nødt til at trække sig fra kampen.

Første gang måtte han trække sig, da han under en træning brækkede sit ribben. Anden kamp blev aflyst, fordi han havde problemer med sit visum, og fik derfor forbud mod at rejse ind i USA.

Nu ser det dog ud til at tredje gang er lykkens gang for Paul og Fury - og står det til Tyson Fury, er de to familier ikke helt færdige med hinanden.

Lettere overraskende er Tyson og Fury blevet venner på det seneste, men han står naturligvis bag Tommy, når han skal bokse mod Jake. Ikke nok med det, så er han klar til at indtage ringen sammen.

"Det er klart, at jeg støtter min egen bror mod Jake, og det er jeg sikker på, at hans bror vil gøre," sagde han ifølge The Sun.

"Men jeg har en idé. Vi kunne gøre det her som en lille tag-team-kamp. Når han bliver træt, kan han hente sin bror ind, og jeg bliver skiftet ud med min bror. Bum!"

For nylig har den 34-årige britiske stjerner også udfordret den tidligere UFC-stjerne Francis Ngannou til en boksekamp, som han ønsker at afvikle i et bur med en 4 oz-handsker.

Denne idé med at skulle lave en tag-team-kamp er dog allerede blevet taget af KSI's Misfits Boxing, der har præsenteret netop en sådan kamp, som vil blive afviklet den 4. marts.