Tyson Fury reagerer på promoters udtalelser

Af: Nicolai Busekist

|

09/06/2022 10:00

Mest læste i dag

Tyson Fury har nu reageret på de seneste udtalelser fra hans promoter Bob Arum, der påstod, at den britiske stjerne vender retur til ringen.

Efter at have sendt Dillian Whyte i gulvet på et fyldt Wembley Stadium tilbage i april, sagde The Gypsy King, at han er færdig med at bokse.

Siden da har han flere gange slået fast, at han for alvor er gået på pension. Promoter Bob Arum sagde dog for nylig, at han ikke tror på det, og at han mener, at briten igen kommer til at tage boksehandskerne på.

Nu har Tyson Fury dog reageret på disse udtalelser. Det har han gjort i en video, som han har delt på de sociale medier. Heri slår han fast, at han fortsat ikke har planer om at vende tilbage til ringen, skriver The Sun.

"Jeg har lige læst i dag, at jeg angiveligt vender tilbage fra pension," lyder det fra den 33-årige Fury, der cykler på en motionscykel.

"Det er nyheder for mig. For så vidt jeg ved, så forbliver jeg pensioneret."

"Tyson Fury er pensioneret og han vil forlive pensioneret, indtil vi kommer til ham med den næste store begivenhed, og så vil han vende tilbage," sagde Arum.

"Jeg tror, at Fury venter på at se, hvordan Joshua-kampen ender mod Usyk, og så vil han træffe en beslutning om, hvorvidt han vil fortsætte."

"Andet end at kæmpe mod vinderen af Joshua-Usyk, er der ikke rigtigt noget, der er af interesse for Tyson Fury. Så vi må vente at se."