Tyson Fury udfordret af britisk heavyweight-rival

Af: Nicolai Busekist

|

23/11/2021 10:28

Mest læste i dag

Tyson Fury er blevet udfordret til en kamp af den britiske heavyweight-bokser Joe Joyce.

36-årige Joe Joyce, der også er kendt som 'The Juggernaut', er ubesejret, og har på imponerende vis besejret både Daniel Dubois og Carlos Takam i sine to seneste kampe.

Og mens Joyce har stor respekt for Fury, er han ivrig efter at komme i ringen med ham, afslører han på Instagram ifølge The Sun.

"Jeg har masser af respekt for @gypsyking101 (Tyson Fury, red.) som ven og som fighter, men min kalender er fri i februar #WBO1 #WBC2 #THEJUGGERNAUT," skriver han som tekst til et billede af Fury og ham selv, som han har delt på Instagram.

Der er dog ikke nogen forventning om, at Gypsy King vender tilbage til ringen før marts næste år.

I lang tid har det været antaget, at den 33-årige Tyson Fury skulle møde den jævnaldrende Dillian Whyte i sin næste kamp.

Men Whyte kan dog være nødt til at tage sig af Otto Wallin først, da han skulle have bokset mod ham i sidste måned, hvor han trak sig med en skulderskade.

"Dillian Whyte er ikke obligatorisk, og det er, hvad WBC ikke har gjort. Dillian Whyte har en forpligtelse til at kæmpe mod Wallin, og vi får se," sagde Furys amerikanske promoter, Bob Arum, for nylig til Boxing News 24.

"Men igen, i marts så jeg gerne, at Tyson Fury boksede i Storbritannien. Og jeg vil tro, at blandt modstanderne vil Dillian Whyte eller måske denne store engelske fyr, Joe Joyce, være."

Joyce er i øjeblikket kun placeret bag Whyte, Deontay Wilder og Andy Ruiz Jr på WBC-ranglisten.

"Jeg talte med Tyson om ham. Tyson sagde, at han er den bedste der er derude," sagde Frank Warren til Sky Sports, da han blev spurgt om udsigten til, at Fury skal bokse mod Joyce.

"Det er, hvad Tysons mening var. Kan han gå hele vejn? Ja, det kan han. Han har en god ticker. Et stort hjerte."

"Han er stærk, og han går fremhad. Han er 'The Juggernaut'. Uanset hvem han er derinde med, ved du, at de vil have et problem med at slippe af med ham."

"Han er en hård fyr. Han kan kæmpe lidt. Han kan slå," lød det også fra ham.

33-årige Fury hjælper i øjeblikket lillebror Tommy med at forberede sig til sin kamp mod Jake Paul i næste måned.