Tyson Fury vil bokse tre gange indenfor 12 måneder

Af: Nicolai Busekist

|

15/10/2022 11:52

Mest læste i dag

Tyson Fury kan indtage bokseringen tre gange i løbet af de næste 12 måneder. Hans promoter har nemlig strikket en særlig plan sammen.

Frank Warren, der er promoter for Tyson Fury, har en plan om, at den britiske bokser skal kæmpe tre gange på 12 måneder. Blandt andet skal han bokse mod Joe Joyce og Oleksandr Usyk.

Den 3. december vender han tilbage til ringen, og meget tyder på, at det bliver i en kamp mod Derek Chisora, som han er i forhandlinger med på nuværende tidspunkt.

Det skyldes, at den 35-årige Oleksandr Usyk ikke har planer om at bokse mere i år. Derfor må Tyson Fury vente indtil næste år, før han kan kæmpe om at blive ubestridt verdensmester.

Warren håber på, at det hele falder i hak på en sådan vis, at Tyson Fury kan bokse mod Usyk, hvorefter han kan forsvare sin titel mod den 37-årige Joe Joyce.

"Jeg talte med Tyson i går, og han talte om Joyce næste år, om at have denne kamp med Chisora, forhåbentlig at forene titlerne og derefter kæmpe mod Joe Joyce, så det er hans næste år for ham, er det ikke?" sagde Warren til The Express.

"Det var det, Tyson talte om, så vi får se, hvor vi går hen med det. Uanset hvad han vælger at gøre, vil jeg støtte det. Jeg ser på mit forhold til ham som en lille smule specielt, og jeg vil kun det bedste for ham."