Usyk langer ud efter Fury: Han er sindssyg

Af: Nicolai Busekist

|

29/09/2022 11:28

Mest læste i dag

Oleksandr Usyk havde ikke mange pæne ord at sige om Tyson Fury. Faktisk mener han, at han er 'sindssyg', fordi han kræver 500 millioner pund for en kamp mod Usyk.

Den ukrainske bokser slog Anthony Joshua for anden gang i august. Her sikrede han, at han kunne beholde sine WBA-, IBF-, WBO-, IBO- og The Ring-titler.

Dette har medført, at han nu forsøger at sætte en kamp i stand mod The Gypsy King, så en af dem efterfølgende kan kalde sig for verdensmester i samtlige bokseforbund.

Fury havde planer om at bokse mod Anthony Joshua i december, hvilket ville have været den største boksekamp i britisk historie, men det ser ikke ud til, at det kommer til at ske.

Den 34-årige Fury valgte nemlig at trække stikket på kampen tidligere denne uge, fordi AJ ikke havde skrevet under på en kontrakt i tide.

Usyk har nu sagt, at en kamp mellem ham og Fury kan blive aktuelt, men at han er overrasket over at høre, hvilke krav, der stilles af den britiske bokser.

"Jeg ved ikke noget om, hvad Tyson Fury gør eller tænker. Vi er i forhandlinger og taler om en kamp, ​​og vi gør vores bedste for at få denne kamp til at ske. Selvfølgelig vil jeg virkelig gerne have denne kamp næste år," sagde han til Parimatch.

"Men hvis Tyson Fury ikke er interesseret i en kamp næste år, så er det ikke muligt at kæmpe mod ham. Jeg er ikke interesseret i at kæmpe mod nogen anden bokser, så lad os vente."

"Han taler om 500 millioner pund for kampen. Han er en sindssyg, men på en god måde, mener jeg. Jeg vil også gerne have 500 millioner pund, men det er noget skørt."

Usyk gjorde det også klart, at en kamp i år ikke vil være aktuelt, da han skal komme sig efter sin skade. Ligeledes ønsker han at bruge tid sammen med sin familie.