Video går viralt: Anthony Joshua truer studerende

Af: Nicolai Busekist

|

26/05/2022 08:00

Mest læste i dag

En gruppe elever fik sig et stort chok, da boksestjernen Anthony Joshua pludselig stod i deres lejligheder og truede dem.

En gruppe alkoholpåvirkede studerende fik øje på den britiske boksestjerne, som de begyndte at råbe efter fra et vindue i deres lejlighed. Blandt andet råbte de, at Joshua skulle være bange for Tyson Fury.

Den 32-årige Anthony Joshua besluttede sig for, at han ville give dem et modsvar. Han gik derfor hen til døren, ringede på og blev lukket ind. Kort efter stod han i deres lejlighed. Det skriver The Sun.

I en video, der er gået viralt på det sociale medie Twitter, skælder den verdenskendte bokser til de unge studerende ud.

"Husk på, at I lader munden løbe, for når jeg begynder at brække jeres glaskæber, vil ingen af jer kunne lide," lød det fra Joshua.

"Pas på, hvad I siger, for I ved ikke, hvem I taler til nogle gange."

Et vidne fra Loughborough University, Leics, hvor AJ træner, har udtalt sig om episoden, og sagde, at de studerende nok ikke havde regnet med, at bokseren ville reagere.

"Jeg tror ikke, de forventede, at han ville gøre noget ved det. Og jeg tror ikke, de vil gøre sådan noget igen," sagde vidnet.

"Men hvorfor vil man også råbe af ​​de hårdeste fyre på planeten? Masser af bandeord og skældsord blev sagt til ham, mens eleverne gemte sig i et vindue ovenpå. De valgte den forkerte mand. De burde være mere forsigtige."