Whyte klager efter Fury-knockout: Det er ulovligt

Af: Nicolai Busekist

|

26/04/2022 12:28

Mest læste i dag

Lørdag aften sendte Tyson Fury den 34-årige Dillian Whyte i gulvet på Wembley Stadium.

Tyson Fury fik lørdag aften slået fast, at han er en af verdens bedste sværvægtsboksere. Her sendte han nemlig Dillian Whyte i gulvet på Wembley Stadium foran intet mindre end 94.000 tilskuere.

Fury formåede nemlig at ramme ham med en ren uppercut, der ramte Whyte lige på kæben. Herefter var der ikke andet, der kunne tage imod, end gulvet i ringen.

Efter kampen har Whyte dog gjort det klart, at han ikke mener, at det var retfærdigt. Ganske vist anerkender han, at han blev ramt af slaget, men han mener ikke, at det var dét, der sendte ham i gulvet.

Derimod er han af den opfattelse, at det var et efterfølgende skub fra Tyson Fury, der endte med at sende ham i gulvet. Og ifølge Whyte var det ikke ulovligt for Fury, at han skubbede til ham på denne måde.

"Jeg var forvirret, og jeg prøvede at komme til mig selv, men han skubbede mig med så stor kraft, at jeg faldt og slog mit hoved, hvilket er ulovligt," sagde han ifølge Marca.

"Det her er ikke brydning. Det er boksning. Men som altid lader de Fury gøre, hvad han vil. Lød det også fra ham."

Set ud fra tv-billederne, så det dog ud til, at det var Tyson Furys uppercut, der resulterede i, at den 34-årige brite røg i gulvet, og herefter blev dømt som taber af dommeren.