Wilder klar til AJ-kamp - men kræver én ting

Af: Nicolai Busekist

|

18/10/2022 09:57

Mest læste i dag

Deontay Wilder er klar til at gå i ringen med Anthony Joshua. Skal det blive en realitet, bliver det dog ikke billigt.

Den amerikanske bokser sikrede sig i weekenden en imponerende sejr over finske Robert Helenius i New York. Inden da havde han tabt to kampe i træk til Tyson Fury.

At Wilder formåede at besejre Helenius på nærmest brutal vis, har pustet nyt liv i en potentiel kamp mellem ham og Anthony Joshua.

Shelly Finkel, der er promoter for Deontay Wilder, mener ikke, at det bør være umuligt at få en kamp i stand. Skal kampen blive en realitet, bliver det dog ikke billigt.

"For et par måneder siden sendte Eddie Hearn os et brev. Vi sagde, at det vigtigste er, at Deontay træner og gør, hvad han gjorde i aften," forklarede Shelly Finkel til Fight Hub TV.

"Nu hvor han har gjort det, vil vi se, om Eddie kommer med de lastbiler med penge, han sagde - og Joshua-aftalen, som han sagde."

"Vi er her. Han ved, hvordan han får fat i os, så vi får se. Vi må se, om han har ændret mening i aften."

Flere gange tidligere har en kamp mellem Wilder og Joshua været på tale. Til trods for dette, er det aldrig blevet en realitet.

Det samme er tilfældet med en kamp mellem Tyson Fury og Joshua. Dette var tæt på at blive en realitet i december i år, men forhandlingerne endte med at kollapse.

Nu lyder det dog, at Wilder skulle være klar til at gå i ringen med Joshua. Om han også er klar, hvis kampen skal finde sted allerede i december, vides dog ikke.