Cristiano Ronaldo er blevet foræret en vild julegave af sin kæreste, som sandsynligvis slår, hvad andre er blevet foræret.

Der er mange, der sætter stor pris på at få en ny skjorte i julegave af kæresten. Hos Cristiano Ronaldo har julegaven i år været i en lidt anden størrelsesorden.

LÆS OGSÅ: Argentinsk stjerne får vild tatovering efter VM-triumf

Ganske vist må det også være svært at købe en julegave til en mand som Ronaldo, der har råd til at købe alt, hvad han måtte ønske sig.

Alligevel har hans kæreste, Georgina Rodriguez, forsøgt at finde en julegave, der kunne overraske ham. Derfor har hun foræret ham en Rolls-Royce, der har en værdi på flere millioner kroner.

Efterfølgende har hun delt et billede af den dyre julegave med omverdenen på Instagram.

På dette billede kan man se, at parret sidder i den nye bil, der er blevet udstyret med en rød sløjfe. Ved siden af bilen står en mand i en julemandsdragt.

Nu da julen er overstået, vil Ronaldo sandsynligvis begynde at rette sit fokus mod fodboldverdenen igen, da han endnu ikke har fundet en ny klub.

Han har længe været kædet sammen med saudiarabiske Al-Nassr, der skulle have tilbudt ham en kontrakt, der ville sikre ham en årsløn på halvanden milliard.

LÆS OGSÅ: Én ting kan lokke Thomas Frank væk fra Brentford

Han har endnu ikke accepteret tilbuddet, men flere medier melder, at han kraftigt overvejer at gøre det.